Alle priser er eks. mva

Blogg


Fyll opp lageret med kontorrekvisita

Et komplett lager av kontorrekvisita på arbeidsplassen som er tilgjengelig for dine ansatte, bidrar til effektivt arbeid og styrket motivasjon. Les mer her.

Miljøvennlige tiltak for engangsprodukter

Plast har utviklet seg til et stort miljøproblem. Tiltak for å minske forbruket av de verste plastproduktene kan være avgjørende. Les mer om tiltakene her.

4 tips for smart oppbevaring

Smarte oppbevaringsløsninger bidrar til å effektivisere arbeidsdagen ved å vite hvor alt utstyr og papirer er til enhver tid. Les om alle tipsene her.

3 tips for nyttig papirarkivering

Papirarkivering bidrar til organisering av papirflyten og arkivere dokumentene du har bruk og behov for. Les hvordan du kan holde orden i papirene her.

Hvorfor kaffepause på jobb er en viktig avkobling

En avkobling i løpet av arbeidsdagen har gunstige fordeler. Det øker ikke bare produktiviteten og helsen, men også trivselen på arbeidsplassen. Les mer her.

Unngå belastningsskader hos dine ansatte

En avkobling i løpet av arbeidsdagen har gunstige fordeler. Det øker ikke bare produktiviteten og helsen, men også trivselen på arbeidsplassen. Les mer her.

Avgjørende sikkerhet på arbeidsplassen

Som arbeidsgiver er du ansvarlig for å sørge for at dine ansatte har riktig utstyr til jobben som skal utføres. Les mer om nødvendig sikkerhetsutstyr her.

Vi i Workeasy.no er her for å forenkle din hverdag

Det trengs kun små tiltak for å gjøre arbeidshverdagen til deg og dine ansatte enklere. Fornøyde og glade ansatte betyr godt utført arbeid. Les mer her.

Kontormaskin som julegave til kontoret

Kontormaskiner med relevant nytte for arbeidsplassen er smarte innkjøp for å effektivisere arbeidshverdagen. Perfekt overraskelse til kontoret. Les mer her.