Alle priser er inkl. mva
Alle priser er eks. mva

Nyttige tips


Hodetelefoner på arbeidsplassen - tydelige helsefordeler

På mange arbeidsplasser er hodetelefoner nødvendig for å bevare trivsel og helse. Tilgjengelige hodetelefoner gir blant annet fordeler ved støy og ergonomi.

Bærbar PC - slik velger du en god maskin

Det er flere egenskaper ved en bærbar PC som spiller inn på valget når du skal kjøpe en ny. Vi gir deg noen tips til hva du bør tenke på. Les mer her.

Hvorfor riktig belysning på kontoret er viktig for dine ansatte

Riktig arbeidsbelysning kan påvirke effektivitet, produktivitet og velvære. Sørg for at du tar ansvar for egen belysning og at din arbeidsplass tilbyr godt arbeidsmiljø for sine ansatte.

Velg riktig printer til kontoret

Det finnes en mengde printere som passer for ulik bruk. Når du skal velge ny printer til kontoret eller hjemmet, er lurt å tenke over bruken. Les mer her.

HP Tango skriver. Smartere og enklere utskrifter.

Med HP Tango trådløs skriver kan du skrive ut, skanne eller kopiere fra hvor som helst i verden på alle enheter. Det blir ikke enklere enn dette. Workeasy.no er din leverandør av smarte og enkle innkjøp.

5 tips for å begrense smittefare

Det er god hygiene å hindre spredning av bakterier, sopp og ulike virus. Med gode desiniseringsprodukter og gode rutiner er du langt på veg sikret. Vi gir deg noen enkler kjøreregler.

4 tips for smart oppbevaring

Smarte oppbevaringsløsninger bidrar til å effektivisere arbeidsdagen ved å vite hvor alt utstyr og papirer er til enhver tid. Les om alle tipsene her.

3 tips for nyttig papirarkivering

Papirarkivering bidrar til organisering av papirflyten og arkivere dokumentene du har bruk og behov for. Les hvordan du kan holde orden i papirene her.

Hvorfor kaffepause på jobb er en viktig avkobling

En avkobling i løpet av arbeidsdagen har gunstige fordeler. Det øker ikke bare produktiviteten og helsen, men også trivselen på arbeidsplassen. Les mer her.

Unngå belastningsskader hos dine ansatte

En avkobling i løpet av arbeidsdagen har gunstige fordeler. Det øker ikke bare produktiviteten og helsen, men også trivselen på arbeidsplassen. Les mer her.

Avgjørende sikkerhet på arbeidsplassen

Som arbeidsgiver er du ansvarlig for å sørge for at dine ansatte har riktig utstyr til jobben som skal utføres. Les mer om nødvendig sikkerhetsutstyr her.

Vi i Workeasy.no er her for å forenkle din hverdag

Det trengs kun små tiltak for å gjøre arbeidshverdagen til deg og dine ansatte enklere. Fornøyde og glade ansatte betyr godt utført arbeid. Les mer her.

Kontormaskin som julegave til kontoret

Kontormaskiner med relevant nytte for arbeidsplassen er smarte innkjøp for å effektivisere arbeidshverdagen. Perfekt overraskelse til kontoret. Les mer her.

Fyll opp lageret med kontorrekvisita

Et komplett lager av kontorrekvisita på arbeidsplassen som er tilgjengelig for dine ansatte, bidrar til effektivt arbeid og styrket motivasjon. Les mer her.

Miljøvennlige tiltak for engangsprodukter

Plast har utviklet seg til et stort miljøproblem. Tiltak for å minske forbruket av de verste plastproduktene kan være avgjørende. Les mer om tiltakene her.