Alle priser er eks. mva

Personvern og cookies


Personvern

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en person, for eksempel navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse. Opplysninger om hvordan du bruker nettstedet vårt, for eksempel hvilke annonser du har sett på er også som personopplysninger å regne.

Vi lagrer ikke opplysninger som:

Fødselsdato- og personnummer

Workeasy.no selger, bytter eller videreformidler ikke personopplysninger til tredjepart. Utenforstående kan kun få innsyn i denne informasjonen dersom de skal gjennomføre bestemte tjenester for oss.

I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å beskytte informasjonssikkerheten og for at vi kan bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå (Databehandleravtale). 

Workeasy.no er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene som beskrevet ovenfor.

Hvilke personopplysninger samler vi om deg?

Opplysninger du selv oppgir

Når du registerer deg på "min konto" med firmanavn, navn, epost og telefonnummer og lignende. 

Opplysninger du gir fra deg som "gjestebruker" for at vi skal kunne levere varer og tjenester til deg. 

Betalingsopplysninger for å gjennomføre kjøp (gjennom 3. part - Sveafinans).

Opplysninger vi samler inn om din bruk av nettstedet

Hvilken teknologi du bruker. Mobil eller PC, Hvilken nettleser du bruker, IP-adresse og lignende. 

Hva du gjør. For eksempel hvilke sider du besøker, annonser du har klikket på, hvilken reklame vi har vist deg, hva du har kjøpt eller sett på. 

Hvor du er. Vi registerer din geografiske posisjon basert på din IP-adresse. 

Hva brukes informasjonen til?

For å kunne levere varene og tjenestene til deg - Personopplysninger og/eller bedriftsopplysniger.

Spare deg for tid og gjør hverdangen enklere - vi tar vare på nøkkelinformasjon, forenklet innlogging og ferdigutfylt informasjon ved kjøp. 

Forstå markedstrender og behov gjennom atferd og statestikk - formål å gi deg som bruker en bedre tjeneste. 

Hvordan lagres informasjonen?

Opplysninger om deg som person lagres i vårt CRM-system, (Customer Relationship Management-system) på "min konto" og i vårt epost-behandlingprogram (hvis aksept for mottakelse av nyhetsbrev).

Vi er også pliktig til å ta vare på personopplysninger i 5 år knyttet til ordre/faktura i henhold til bokføringsloven, dette for å sikre korrekt bokføringsgrunnlag ved evt. bokettersyn. 

Vi sletter alle ordre/fakturaer eldre enn 5 år.

Hvordan kan jeg endre eller slette opplysninger om meg selv?

Det er viktig at opplysninger om deg eller din bedrift er korrekt, du kan administrere opplysningene dine her. 

Du kan når som helst be om innsikt i hvilke personopplysninger vi har om deg, ta kontakt med kundeservice.

Du kan når som helst også be om at dine personopplysninger blir slettet, vi gjør oppmerksom på at dette kan medføre at våre tjenester ikke vil fungere optimalt. 

Vi har som hovedregel at vi sletter personopplysninger på kunder som har vært innaktive i mer enn 18 måneder. Det betyr at, hvis vi ikke har registrert salg på deg som person innenfor en periode på 18 måneder. 

Cookies

Vi bruker cookies for å bedre brukeropplevelsen av nettsidene våre.

En informasjonskapsel, eller «cookie», er en liten tekstfil som lagres i nettleserens minne. Disse brukes for eksempel til å ivareta brukervalg du gjør på siden, lagre handlekurven din og å analysere hvordan du bruker sidene våre slik at vi kan forbedre oss.


Du kan skru av cookies:

Om du ikke ønsker å akseptere bruk av informasjonskapsler kan du gjøre tilpasninger i innstillinger i din nettleser, slik at den automatisk avviser informasjonskapsler eller til å informere deg hver gang et nettsted vil lagre en cookie. Vi gjør oppmerksom på at Workeasy.no ikke vil fungere optimalt om du velger å skru av cookies.
 
Du kan slette cookies:

I menyen i din nettleseren kan du slette informasjonskapsler som har blitt lagret på din datamaskin. Selv om du sletter informasjonskapsler kan de bli opprettet igjen når du besøker Workeasy.no igjen ved en senere anledning. Vær også oppmerksom på at fremgangsmåten ved sletting av informasjonskapsler er ulik avhengig av hvilken nettleser du bruker. 

 
Samtykke til bruk av informasjonskapsler:

Ved å bruke Workeasy.no godtar du at vi benytter informasjonskapsler nevnt over.


Disse tjenestene bruker vi på våre sider:

Kundeservice:

Zendesk

Dette er vår kundeservicemodul. Den gir oss blant annet muligheten til å tilby deg som bruker LiveChat direkte på nettsidene våre.


Analyse:

Google Analytics

Dette er vårt analyseprogram. Vi bruker dette til å blant annet se hvor våre brukere kommer fra, hvor ofte de besøker siden vår og hvor trafikken inn kommer fra.

Google Tag Manager

Vi bruker Google Tag Manager for å administrere analyse og digitale tjenester

Hot Jar

Dette er et analyseprogram som vi bruker til å se hvordan sidene våre blir brukt slik at vi kan forbedre brukervennligheten av de.

Markedsføring:

Mailchimp

Dette er vårt kunderelasjonsprogram. Vi bruker det for å analysere våre nyhetsbrev, så vi hele tiden sørger for at innholdet er relevant og verdsatt blant våre epostkunder

Du kan når som helt melde deg av eller på nyhetsbrev fra oss, gå enten inn på "min konto" og administrer der, eller i nyhetsbrevet du mottar fra oss vil du finne en "avmeldingslink" på bunnen av eposten. 

Dette hindrer at vi kan sende deg fremtidig nyhetsbrev, vi oppdaterer og sletter listene våre automatisk hver 3 måned. Du kan be om at informasjon deg slettes umiddelbart, ta kontakt med kundeservice. 

Google Dynamic Remarketing

Vi bruker Google Dyamic Remarketing for å vise deg interessante og relevante tilbud på sider utenfor workeasy.no der du ellers ville sett annonser som kanskje ikke ville vært interessante for deg