Alle priser er inkl. mva
Alle priser er eks. mva

Om Workeasy.no

Workeasy.no er en nettbutikk for innkjøp av kontor- og forbruksvarer, emballasje og datarekvisita pluss mye mer. Vi har som mål å forsyne alle småbedrifter i Norge med varer de trenger.

Vi tror den enkleste måten å gjøre det på er om du kan handle varer hvor enn du er via mobil, nettbrett eller PC/MAC. Og at vi raskest og tryggest mulig leverer varene til den foretrukne leveringsadressen.

I ryggen har vi over 120 års erfaring med å levere varer og tjenester til næringslivet, vi har et topp moderne automatisert lager sentralt på Østlandet og mange gode samarbeidspartnere som bidrar til å gi oss et så stort og relevant utvalg som mulig. Slik at du kan være trygg på at du kun trenger å «dra» en plass for å handle det du trenger til din bedrift.

Workeasy.no står enkelt og greit for; Jobb enklere!

For at vi skal kunne gi et konkurransedyktig tilbud, er vi fast bestemt på å gi gode priser, satse på kvalitet og gjøre innkjøp til bedriften så enkelt som det bør være.

Vi er sertifisert NS-EN ISO 9001 Standard og godkjent Miljøfyrtårn gjennom vårt eierselskap, og har en stor bredde av miljøvennlige produkter vi vårt sortiment.

Vårt hovedkontor ligger på Skullerud Park i Oslo, og vårt hovedlager ligger på Skedsmokorset.

 

Nettadresse/Alias: Workeasy.no

Juridisk navn: WJ BUSINESS PARTNER AS

Org nr: 924 496 150

Selskapsform: Aksjeselskap

Adresse: Olaf Helsets vei 5, 0694 Oslo

Telefon: 62 12 60 00