Alle priser er inkl. mva
Alle priser er eks. mva

5 kontormaskiner – perfekte julegaver til arbeidsplassen

Publisert: 15.august 2018

Juleferien nærmer seg og julegavehandelen er for mange godt i gang. Noen har ikke startet og andre er ferdige med årets gaveinnkjøp. Julegave til arbeidsplassen er en god idé for å gjøre hverdagen enklere for dine kolleger. Ny kontormaskin med relevant nytte for din arbeidsplass er et smart innkjøp for effektivt arbeid. Vi står for å jobbe enklere og forsyner derfor småbedrifter i Norge med kontormaskiner nyttige for arbeidshverdagen.


1. Merkemaskin for tydelig merking av viktige gjenstander

Vi har en rekke ulike merkemaskiner og tilbehør tilpasset forskjellig behov og bruk. Dette er etikettmaskiner hvor du kan skrive små eller større etiketter. Merkemaskinene kan, basert på modell, benyttes alene eller som tilkoblet til datamaskin. For mer avansert bruk for flere muligheter eller enkel bruk for enkle mål. Merkemaskiner passer til en rekke ulike bransjer og bruksområder.

 

2. Makuleringsmaskin for sikker sletting av sensitiv informasjon

For dokumenter og andre papirer som er konfidensielle og krever sikker og umiddelbar ødeleggelse er en makuleringsmaskin perfekt. Maskiner med krysskutting med ulik kapasitet basert på behov og effekt. I tråd med GDPR som tråde i kraft tidligere i år, er makuleringsrutiner på arbeidsplassen viktig for å holde reglene for personvern. Har ikke kontoret en makuleringsmaskin og rutiner for manuell sletting av sensitiv informasjon, er dette absolutt en maskin det er verdt og viktig å investere i for det nye året.

 

3. Klassisk skriver for dokumentene du trenger i papirform

Selv om verden er mer digitalisert enn noen sinne, er det fortsatt et stort behov for utskrift av papirer. Trykte dokumenter er en god måte å dele arbeid, tanker og idéer med andre på arbeidsplassen eller kunder. En klassisk og solid skriver med mulighet for innebygd skanner ved behov er viktig for muligheten til å skrive ut viktige papirer og dokumenter.

 

4. Skjæremaskin for nøyaktig kutting av papirer til ulike formål

For tilpasning av papirer til ulike formål er en skjæremaskin som gir presise og rette linjer for et profesjonelt utseende en fordel. 

 

5. Innbindingsmaskin for profesjonell samling av viktige papirer


Papirer og andre dokumenter som hører sammen kan samles på ett og samme sted for maksimal oppbevaring ved bruk av en innbindingsmaskin. Denne vil kunne samle alt til et hefte, bok eller fotoalbum slik at det alltid er lett tilgjengelig og lett å bla gjennom uten å skade papirene.

Ansatte trenger teknologi på arbeidsplassen som er effektiv og pålitelig, slik at de kan være produktive og holde effektiviteten oppe. Overrask dine kolleger med praktiske og nyttige kontormaskiner tilpasset din bedrift i julegave. Nytt år, nye effektive muligheter. Besøk vår nettbutikk for flere smarte innkjøp til arbeidsplassen.